17 юни 2010

1 годинка

Преди една година и един ден беше началото. От любопитство натиснах бутона „Създай блог” и продължих неуверено, разчитайки, че във всеки един момент мога да използвам бутона „изтриване”.

Изборът на име беше труден. Харесвам истинското си име, но тъй като не бях сигурна в бъдещето на блога си, реших, че първоначално ще се появя „анонимно”. „Тибурон” ме наричаше само един човек, който приемаше и успехите и провалите ми по един и същ начин - с потупване по рамото.

И така... Зпочнах да пиша с хъса на амбициозна гимназистка по време на матура. Имах нужда да изпиша хиляди думи към приятелите си, към близките си, а най-напред ги споделих с непознати. Тези непознати постепенно станаха мои виртуални приятели. Благодаря ви!

В началото внимателно премервах всяка изписана дума, докато започнах да се чувствам толкова уютно, че изпитвах нужда да споделям дребните и незначителни неща, моментните си настроения и дори глупавите мисли.

За една година могат да се случат толкова много неща! Сега, точно в този момент, се чувствам изчерпана. Три-четири теми стоят започнати и недовършени - не намирам думите. Надявам се това да не е краят, а някакво моментно отпускане-мързелуване.
Не бързайте да си отдъхвате, имам толкава неща за споделяне! Животът ни продължава да се случва всеки ден. И с кого другиго да споделиш, ако не с „колегите-блогъри”.
До скоро!


11 коментара:

  1. Честито! :))
    Аз не следя рожденния ден на блога си, но съм благодарна, че покрай него намерих вас - приятели, с които ми е приятно да си общувам задочно (и не само)! :)
    Хубав ден, Бени! :*

    ОтговорИзтриване
  2. Честито Албена! Продължавай все така - да ни радваш със снимки и писания! Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито! И друг път съм го казвал- първата година е критична за блога.
    До нови срещи!

    ОтговорИзтриване
  4. Честито! Около рожден ден човек трябва и да се отпусне и пoмързелува!:)

    ОтговорИзтриване
  5. Честитка и от мен! :)
    И за много години още! :Р

    ОтговорИзтриване
  6. Ето, че научих нещо любопитно - било Тивурон, а не ТиБурон :) Честит рожден ден на блогчето!

    ОтговорИзтриване
  7. Аха и аз си мислех, че е тиБурон :)) Честит ти рожден виртуален ден Албена. И не се шашкай, че си се изчерпала. Тя Музата на пишещия е по капризна и от Любовта... Само имай търпение, пак ще се появи. Аз пък ще чакам. Харесват ми нещата, които пишеш. До скоро

    ОтговорИзтриване
  8. Опсс, грешката е моя, чисто техническа.
    Правилно е тиБурон.
    Извинявайте, че ви заблудих, поправям се веднага:))

    ОтговорИзтриване
  9. Честитка и от мен ..с цял месец закъснение! НО се надявам да ми бъде простено ...Тук лъха спокойствие ...потапяш се в сините вълни и откриваш себе си!

    ОтговорИзтриване

коментирай